CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.
Recommend to a friend

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar les necessitats del sistema productiu amb la nostra realitat educativa amb sistemes flexibles de continguts que permetin una preparació real dels nostres alumnes.

795f0936-5fba-4aeb-9526-2111d98ad7e0

L’experiència fins ara ha estat més que satisfactòria i podem afirmar que 8 de cada 10 alumnes que participen en el projecte, finalitzen el mateix amb un contracte de treball. Al llarg d’aquests dies entitats com a Memora, Mediamarkt, PIMEC, Fundació Sant Pau,Immobiliaria Rius SGS… estan presentant les seves propostes als nostres alumnes per iniciar el procés d’inserció a l’empresa.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Felicitats Campions!!!!

CiclesPàlcam ha aconseguit un nou èxit en guanyar el repte MetropolisFpLab amb la participació de...

CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar le...

Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participa en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona que...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies