Sistemes Microinformàtics i xarxes visiten CTTC
Recommend to a friend

Com a part de la setmana de la ciència, el passat dijous 10 de novembre els alumnes de primer de Sistemes Microinformàtics i Xarxes van visitar el CTTC (Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya) centre de la Generalitat de Catalunya dedicat a la recerca.

Els alumnes van veure diferents demostracions d’investigacions que estan duent a terme els treballadors del centre, com el projecte SCAVENGE, dedicat a la recerca i implementació de xarxes 5G,el projecte Machine to Machine que investiga la connectivitat total entre màquines, objectes i persones, o també el projecte de posicionament indoor basat en UWB ( Ultra Wide Band)on vam apreciar com un node és posicionat amb el demostrador amb molt bona precisió.

20161110_100348

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Inici del període de preinscripció als cicles formatius

Al llarg d’aquest mes de maig s’inicia el període de preinscripció als cicles formatiu...

Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participem en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona qu...

Sistemes Microinformàtics i xarxes visiten CTTC

Com a part de la setmana de la ciència, el passat dijous 10 de novembre els alumnes de primer de Si...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies