Sistemes Microinformàtics i xarxes visiten CTTC
Recommend to a friend

Com a part de la setmana de la ciència, el passat dijous 10 de novembre els alumnes de primer de Sistemes Microinformàtics i Xarxes van visitar el CTTC (Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya) centre de la Generalitat de Catalunya dedicat a la recerca.

Els alumnes van veure diferents demostracions d’investigacions que estan duent a terme els treballadors del centre, com el projecte SCAVENGE, dedicat a la recerca i implementació de xarxes 5G,el projecte Machine to Machine que investiga la connectivitat total entre màquines, objectes i persones, o també el projecte de posicionament indoor basat en UWB ( Ultra Wide Band)on vam apreciar com un node és posicionat amb el demostrador amb molt bona precisió.

20161110_100348

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Erasmus+ 2018 Gràcies per gaudir d’aquesta experiència

Ja ha transcorregut un mes des que tres alumnes de cicles Lua, Deyalit i Gorka van iniciar el seu...

CiclesPàlcam visita l’Hospital de Sant Joan de Déu

Aquest mes de desembre els nostres alumnes de primer any dels nostres cicles formatius d’admin...

Programa Erasmus Intercanvi a Roma

El nostre professor de cicles formatius Gerard està participant en unes sessions d’intercanvi...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies