Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament
Recommend to a friend

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participem en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona que tindrà lloc entre els dies 22 i 26 de març. Professors i alumnes de cicles formatius del centre seran els encarregats de presentar la formació professional i les novetats de la nostra escola per als propers cursos ( C.F.G.S Educació Infantil)
Si us passeu pel nostre stand, rebreu informació de primera mà sobre la nostra experiència a Europa amb el programa d’intercanvi laboral Erasmus+ gràcies al qual alumnes nostres han pogut fer pràctiques en un país europeu gràcies a una beca europea. També us explicaran com els nostres alumnes aprenen el dia a dia d’una empresa, dins del programa de simulació d’empreses SEFED o com aprofitar els avantatges del sistema de formació professional dual, en el qual no només es rep formació a les aules, també al centre de treball.

La formació professional s’ha convertit en el veritable motor d’inserció laboral per a una gran quantitat de joves que, any a any i de forma creixent, aposten per ella. En Cicles Formatius Pàlcam, creiem que la formació professional és una eina de futur. Visita’ns en el Saló i t’explicarem el perquè.
Consulta els horaris i localització del Saló, clicant aquí . Us esperem a tots en el Saló de l’Ensenyament 2017.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Erasmus+ 2018 Gràcies per gaudir d’aquesta experiència

Ja ha transcorregut un mes des que tres alumnes de cicles Lua, Deyalit i Gorka van iniciar el seu...

CiclesPàlcam visita l’Hospital de Sant Joan de Déu

Aquest mes de desembre els nostres alumnes de primer any dels nostres cicles formatius d’admin...

Programa Erasmus Intercanvi a Roma

El nostre professor de cicles formatius Gerard està participant en unes sessions d’intercanvi...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies