Inici del període de preinscripció als cicles formatius
Recommend to a friend

Al llarg d’aquest mes de maig s’inicia el període de preinscripció als cicles formatius. Per als cicles de grau mitjà des del 16 al 24 de maig, aquestes preinscripcions es podran dur a terme adjuntant el certificat de notes d’1/2/3 de l’ESO o bé el propi expedient de finalització de l’etapa o prova d’accés. El departament ha habilitat un període de preinscripció extraordinari al setembre ( 6 i 7 ) per a aquells estudiants que no han obtingut la plaça o estaven pendents de la qualificació de setembre de l’ESO .

foto web

 

A nivell de grau superior s’estableix el termini de preinscripció entre el 25 i 31 de maig. La novetat més significativa ha estat l’eliminació de la repesca de setembre, es poden presentar les qualificacions de títol grau mitjà o de batxillerat fins al 26 de juny ( finalització del període de reclamació)

Si vols més informació pots adreçar-te al correu  rllopart@palcam.cat o trucar al telèfon  934359749

Sol·licito informació

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Felicitats Campions!!!!

CiclesPàlcam ha aconseguit un nou èxit en guanyar el repte MetropolisFpLab amb la participació de...

CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar le...

Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participa en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona que...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies