CiclesPàlcam visita l’Hospital de Sant Joan de Déu
Recommend to a friend

Aquest mes de desembre els nostres alumnes de primer any dels nostres cicles formatius d’administració i comerç van visitar l’Hospital Infantil de Sant Joan de Déu. Una experiència inoblidable on van poder ser conscients d’unes realitats que de vegades ignorem o volem ignorar. L’objectiu quan es va plantejar la mateixa era molt clar: despertar aquest esperit solidari que ha de ser innat a la joventut i sobre el qual mai podem resignar-nos a pensar que pot arribar a desaparèixer. Gràcies a tots per vostra molt bona predisposició i als professionals de l’hospital que ens van atendre.

sant joan de deu

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participa en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona que...

MetropolisFpLab

Un grup d’alumnes dels nostres cicles d’informàtica de grau mitjà i superior amb lR...

X Torneig CiclesPàlcam-Batxillerat

Ja han passat 10 anys d’encà que vam organitzar el primer campionat de futbol amb tots els ...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies