ESCOLA-EMPRESA
Recommend to a friend

La formació en centres de treball (FCT)

La FCT forma part dels crèdits que són obligatoris en tots els cicles formatius i que estan presents en totes les famílies professionals. La FCT és, per la majoria dels nostres alumnes, el primer pas i/o el primer contacte cap al món laboral; els dona una visió pràctica de la seva formació i els va aproximant al que serà el seu futur àmbit professional. És matèria obligatòria i avaluable, i es realitza en empreses o entitats validades pel Consell de Cambres de Catalunya mitjançant els convenis que s’han establert (dissenyats) conjuntament amb el Departament d’Ensenyament.

És una molt bona oportunitat per la seva doble vessant, la de conèixer i donar-se a conèixer. Conèixer, per una banda, el món empresarial des de la seva organització, fins el saber relacionar-se dins l’entorn laboral; i ,per altra banda, demostrar que s’és vàlid per treballar, que es disposen d’uns bons coneixements i unes bones qualitats per a una possible futura incorporació laboral. És en aquest punt, on des de l’escola Pàlcam  tenim una tasca de vital importància a realitzar: incidir en el desenvolupament del potencial de que disposa cadascun dels nostres alumnes.

D’aquí que la formació en centres de treball hi tingui un paper fonamental i sigui una clau diferenciadora dels estudis de la formació professional.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Gestió administrativa visita CaixaLab

  Els nostres alumnes de primer de Gestió Administrativa van fer una visita al CaixaLab per conèi...

Educació infantil, un somni fet realitat

Aquest curs incorporem a la nostra oferta un nou cicle formatiu de grau superior: Educació Infantil...

Erasmus+ 2018 Gràcies per gaudir d’aquesta experiència

Ja ha transcorregut un mes des que tres alumnes de cicles Lua, Deyalit i Gorka van iniciar el seu...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies