ESCOLA-EMPRESA
Recommend to a friend

La formació en centres de treball (FCT)

La FCT forma part dels crèdits que són obligatoris en tots els cicles formatius i que estan presents en totes les famílies professionals. La FCT és, per la majoria dels nostres alumnes, el primer pas i/o el primer contacte cap al món laboral; els dona una visió pràctica de la seva formació i els va aproximant al que serà el seu futur àmbit professional. És matèria obligatòria i avaluable, i es realitza en empreses o entitats validades pel Consell de Cambres de Catalunya mitjançant els convenis que s’han establert (dissenyats) conjuntament amb el Departament d’Ensenyament.

És una molt bona oportunitat per la seva doble vessant, la de conèixer i donar-se a conèixer. Conèixer, per una banda, el món empresarial des de la seva organització, fins el saber relacionar-se dins l’entorn laboral; i ,per altra banda, demostrar que s’és vàlid per treballar, que es disposen d’uns bons coneixements i unes bones qualitats per a una possible futura incorporació laboral. És en aquest punt, on des de l’escola Pàlcam  tenim una tasca de vital importància a realitzar: incidir en el desenvolupament del potencial de que disposa cadascun dels nostres alumnes.

D’aquí que la formació en centres de treball hi tingui un paper fonamental i sigui una clau diferenciadora dels estudis de la formació professional.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

CiclesPàlcam visita l’Hospital de Sant Joan de Déu

Aquest mes de desembre els nostres alumnes de primer any dels nostres cicles formatius d’admin...

Programa Erasmus Intercanvi a Roma

El nostre professor de cicles formatius Gerard està participant en unes sessions d’intercanvi...

SMX visiten el CTTC

Com cada any els nostres alumnes de grau mitjà d’informàtica van visitar dijous passat,16 de...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies