Erasmus+ 2018 Gràcies per gaudir d’aquesta experiència
Recommend to a friend

Ja ha transcorregut un mes des que tres alumnes de cicles Lua, Deyalit i Gorka van iniciar el seu Erasmus a Anvers, Roma i Vivorg respectivament. L’experiència no està podent ser més gratificant: és el millor que m’ha passat en la meva vida, vull que duri molt més, estic coneixent a molta gent i duent a terme molts contactes, gràcies per l’oportunitat que m’heu brindat…

FP erasmus (1)
Des de cicles formatius de l’escola Pàlcam entenem la formació professional com un aprenentatge dinàmic, en permanent adaptació a les exigències canviants del mercat laboral. És per això que animem als nostres alumnes a poder participar del coneixement d’altres realitats que ens brinda el programa ERASMUS+, d’intercanviar vivències amb altres alumnes i, al mateix temps, poder desenvolupar una activitat professional en empreses europees, Potser podríem afirmar, sense cap dubte, que sigui el millor model d’aprenentatge.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Cicles Pàlcam al Saló de l’Ensenyament

Cicles Formatius Pàlcam com tots els anys participa en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona que...

MetropolisFpLab

Un grup d’alumnes dels nostres cicles d’informàtica de grau mitjà i superior amb lR...

X Torneig CiclesPàlcam-Batxillerat

Ja han passat 10 anys d’encà que vam organitzar el primer campionat de futbol amb tots els ...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies