CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar les necessitats del sistema productiu amb la nostra realitat educativa amb sistemes flexibles de continguts que permetin una preparació real dels nostres alumnes.

795f0936-5fba-4aeb-9526-2111d98ad7e0

L’experiència fins ara ha estat més que satisfactòria i podem afirmar que 8 de cada 10 alumnes que participen en el projecte, finalitzen el mateix amb un contracte de treball. Al llarg d’aquests dies entitats com a Memora, Mediamarkt, PIMEC, Fundació Sant Pau,Immobiliaria Rius SGS… estan presentant les seves propostes als nostres alumnes per iniciar el procés d’inserció a l’empresa.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

ASIX perfil Ciberseguretat

Cicle de Grau Superior d’ ASIX amb el perfil de Ciberseguretat. La possibilitat de  poder cob...

PER QUÈ ESTUDIAR CICLES FORMATIUS?

En Ricard Llopart, director de Cicles Formatius Pàlcam, ens explica en aquest vídeo perquè estudi...

CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar le...
 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749
Copyright 2017- Tots els drets reservats -

Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies