ASIX perfil Ciberseguretat

El passat 9 de juny vam rebre la resolució per a poder impartir el nostre cicle de grau superior d’ ASIX amb el perfil de cicberseguretat amb efectes retroactius per al curs 20/21. S’ha fet realitat una de les nostres grans apostes: poder cobrir amb èxit la creixent demanda de les empreses de joves informàtics preparats en ciberseguretat.
IMG_0009

Encara recordem aquells dies a València on un grup d’alumnes van aconseguir el subcampionat d’Espanya en Ciberseguretat , es va convertir en veritable estímul per a impregnar tota la nostra formació informàtica en aquesta nova modalitat un clar element diferenciador perquè els nostres alumnes afrontin la seva inserció laboral amb garanties d’èxit.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

ASIX perfil Ciberseguretat

El passat 9 de juny vam rebre la resolució per a poder impartir el nostre cicle de grau s...

PER QUÈ ESTUDIAR CICLES FORMATIUS?

En Ricard Llopart, director de Cicles Formatius Pàlcam, ens explica en aquest vídeo perquè estudi...

CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar le...
 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749
Copyright 2017- Tots els drets reservats -

Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies