CiclesPàlcam, SUBCAMPIONS D’ESPANYA EN CIBERSEGURETAT

El passat 29 de novembre Kernel Keepers, l’equip format per cinc joves estudiants del grau mitjà d’informàtica de l’escola Pàlcam, va aconseguir el subcampionat d’Espanya en Cyberolympics, olimpíades nacionals de ciberseguretat organitzades per INCIBE.
Després d’haver obtingut al mes de juny el premi en la MetròpolisFpLab pel nostre projecte per a Autoterminal del Port de Barcelona que permet gestionar els sistemes de logística de les empreses d’automoció mitjançant la traçabilitat dels seus vehicles, ens vam animar a participar en aquests campionats al costat de 185 escoles de tot l’Estat. El repte era molt ambiciós i va exigir un esforç per part dels nostres alumnes per aconseguir un digne resultat. No solament es va aconseguir, sinó, que vam estar molt a prop de guanyar, ja que a punt de finalitzar la competició estàvem empatats amb l’IES Rafael Alberti de Cadis, els quals finalment van obtenir el campionat i els quals, des d’aquí, felicitem.
IMG_0009

No som capaços de calcular la importància d’aquest fet. La Ciberseguretat s’ha convertit en la pedra fonamental de qualsevol formació informàtica i aquest resultat és un veritable estímul per a tots aquells que defensem l’adequació permanent de la formació professional a les exigències del nostre mercat laboral, i això, a l’escola Pàlcam, ho tenim molt clar.
Volem aprofitar aquestes línies per agrair a l’empresa i3¬_ Technologies¬¬ el suport que ens ha brindat i la confiança que en tot moment va tenir en els nostres joves.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

CiclesPàlcam, SUBCAMPIONS D’ESPANYA EN CIBERSEGURETAT

El passat 29 de novembre Kernel Keepers, l’equip format per cinc joves estudiants del grau mitjà ...

PER QUÈ ESTUDIAR CICLES FORMATIUS?

En Ricard Llopart, director de Cicles Formatius Pàlcam, ens explica en aquest vídeo perquè estudi...

CiclesPàlcam un aposta clara per l’FP Dual.

A CiclesPàlcam apostem clarament per l’FP Dual. Creiem que és el millor camí per adaptar le...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies