Educació infantil, un somni fet realitat
Recommend to a friend

Aquest curs incorporem a la nostra oferta un nou cicle formatiu de grau superior: Educació Infantil.

Fidels a la nostra visió de la Formació Professional, són uns estudis molt dinàmics, on els alumnes adquireixen els coneixements teòric-pràctics, que els convertiran en uns professionals competents per al seu futur laboral. No podem oblidar que darrere de cada professional existeix una persona que ha estat formada de molt jovenet, existeix una persona que reflecteix en el seu comportament l’educació i els valors que li han estat ensenyats, en gran manera, per la seva família i per la seva pròpia escola. És per això que des de CICLES PÀLCAM hem volgut oferir la titulació oficial del cicle formatiu d’Educació Infantil.

educación infantil

Pretenem formar i preparar a un grup de joves il·lusionats amb orientar el seu futur cap a alguna cosa tan especial com és ensenyar als més petits. Potser existeixen poques coses més gratificants que ser recordat per aquests antics alumnes que en finalitzar els seus estudis dediquen unes paraules a aquests mestres que li van ajudar als moments inicials de la seva formació.

Els Cicles Formatius
La teva formació de futur és a les teves mans

portada
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d’inserció laboral més elevat. Des de l’Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de trebal... Llegeix més

Educació Infantil visita KakaPú

Les noies i nois de cicle superior d’educació infantil han visitat la botiga KakaPú. Una opo...

Gestió administrativa visita CaixaLab

  Els nostres alumnes de primer de Gestió Administrativa van fer una visita al CaixaLab per conèi...

Educació infantil, un somni fet realitat

Aquest curs incorporem a la nostra oferta un nou cicle formatiu de grau superior: Educació Infantil...
 
 
 
 
Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

 
 
 
 

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749

Castillejos, 361-363 08025 Barcelona - Truca'ns!! 934359749


Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies